Karmelo Entoni prešao u Njujork

Ko ne bi želio da igra u Njujorku. O tome sam svako veče maštao... Ko ne bi želio da se vrati kući i igra za domaći tim - rekao je Entoni, dosadašnji igrač Denvera, koji je rođen u Bruklinu.
60 pregleda 0 komentar(a)
Entoni, Foto: REUTERS
Entoni, Foto: REUTERS
Ažurirano: 22.02.2011. 11:07h

Košarkaš Denvera Karmelo Entoni prešao je u Njujork Nikse, u sklopu velike trampe koja je obuhvatila više od 10 igrača, prenijeli su rano jutros američki mediji.

U zamjenu za Entonija, Denver će dobiti dosadašnje košarkaše Njujorka Vilsona Čendlera, Rejmonda Feltona, Danila Galinarija, Timofeja Mozgova, tri "pika" na draftu i tri miliona dolara.Pored Entonija, u Nujujork će i Čonsi Bilaps, Šelden Vilijams,Entoni Karter i Renaldo Balkmen.- Drago mi je što se sve završilo i što smo dobili priliku da napravimo novi tim - rekao je trener Denvera Džordž Karl.Entoni, koji je ove sezone postizao u prosjeku 25,2 poena po utakmici, nije krio da je želio da zaigra za Njujork.On je odrastao u Baltimoru i kao brucoš predvodio Univerzitet Sirajkuz do šampionske titule, prije nego što je 2003. godine bio treći "pik" na NBA draftu 2003. godine.- Ko ne bi želio da igra u Njujorku - rekao je nedavno Entoni, koji je rođen u Bruklinu.- O tome sam svako veče maštao... Ko ne bi želio da se vrati kući i igra za domaći tim - rekao je tada Entoni.

Bonus video: