Mornar dočekuje Rilskog, Ulcinj smijenio Taušana

Rilski se izuzetno pojačao dovođenjem eks NBA igrača Aleksandra Radojevića, koji će svojom visinom apsolutno gospodariti u reketu, ali i angažmanom Zoran Milovića bivšeg košarkaša Lovćena
0 komentar(a)
Đoko Pavićević, Foto: ARHIVA VIJESTI
Đoko Pavićević, Foto: ARHIVA VIJESTI
Ažurirano: 21.02.2011. 20:02h

Košarkaši Mornara večeras igraju možda ključnu utakmicu ove sezone u Balkanskoj ligi. U “Topolicu” stiže ekipa Rilskog, glavni konkurent Baranima za dva mjesta (ukoliko se ne izbori liderska pozicija) koja vode u doigravanje za odlazak na fajnl- for. Izabranici Đorđija Pavićevića u delikatnom trenutku dočekuju ovaj meč, uzevši u obzir činjenicu da dugo nisu imali takmičarsku utakmicu….

- To može biti olakšavajuća, ali i otežavajuća okolnost. Čeka nas težak meč, u to nema sumnje. Rilski se izuzetno pojačao dovođenjem eks NBA igrača Aleksandra Radojevića, koji će svojom visinom apsolutno gospodariti u reketu, ali i angažmanom Zoran Milovića bivšeg košarkaša Lovćena. Trijumf nam je izuzetno bitan jer nam praktično garantuje doigravanje, i ostavlja teoretske šanse da u posljednjem kolu uz određeno poklapanje rezultata izborimo i direktan plasman - kategoričan je Pavićević.

Meč Mornar - Rilski igra se večeras u „ Topolici“ od 18 sati, a ulaz je slobodan.

Drugi crnogorski predstavnik Ulcinj gostuje sutra u Slavonskom Brodu ekipi koja do sada nije osjetila slast pobjede. Ulcinjani su smijenili trenera Vladimira Taušana, kojeg je naslijedio Marko Miranović. Njemu će u radu pomagati Milisav Šušić, nekadašnji član Ulcinja, Lovćena, Budve...

- Oni su posljednji na tabeli, ali to ništa ne znači. Maksimalno respektujemo rivala, ali idemo sa željom da odigramo najbolje što možemo. Problem nam predstavlja povreda Alena Đeljoševića, koji je pokidao prednje ukrštene ligamente i slijedi mu pauza od šest mjeseci, ali pokušaćemo da nadomjestimo njegovo neigranje - kaže Miranović.

Duel u dvorani “Vijus” igra se sjutra od 16 sati, a sudiće Bugari Marin Mehanđiev i Iskren Manolov, kao i Grk Joanis Fufis.

Bonus video: