Subotić zamijenio Drukera

Subotiću neće trebati puno vremena da se privikne na novu sredinu, jer je kao igrač odigrao sedam sezona za ovaj tim i bio izabran u najbolju petorku svih vremena
58 pregleda 0 komentar(a)
Slobodan Subotić, Foto: NLB LIGA
Slobodan Subotić, Foto: NLB LIGA
Ažurirano: 13.02.2011. 17:00h

Šaron Druker je istorija, vraća se Slobodan Subotić! Na ovaj način grčki mediji su ispratili odluku uprave Arisa da promijeni trenera. "Ratnici" iz Soluna su se u subotu veče pred svojim navijačima mučili protiv Ilisijakosa, pretposljednje ekipe na tabeli, i uz dosta muke stigli do pobjede (84:79).

To je bila kap koja je prelila čašu strljenja čelnika kluba i odlučili su da uruče otkaz izraelskom stručnjaku. Potraga za njegovim nasljednikom trajala je samo nekoliko sati, jer je postignut dogovor sa Slobodanom Subotićem i on će biti na klupi Arisa do kraja ove sezone.

Subotiću neće trebati puno vremena da se privikne na novu sredinu, jer je kao igrač odigrao sedam sezona za ovaj tim i bio izabran u najbolju petorku svih vremena, a na klupi solunskog kluba počeo je i trenersku karijeru koju je začinio 1997. godine osvajanjem Kupa Radivoja Koraća protiv turskog Tofaša.

Predvodio je još Iraklis, AEK, Panatinaikos, Panionios, PAOK, Olimpijakos, italijanski Jezi, Split i Cedevitu.

Debi na klupi novog kluba rođeni Novljanin imaće u u srijedu kada u okviru druge faze Evrokupa Aris gostuje Getingenu, a nakon tri odigrana kola Grci imaju pobjedu i dva poraza.

Bonus video: