Entoni se seli u Nikse?

Najraniji rasplet može se očekivati sredinom sljedeće nedjelje, ali sve zavisi od Denvera koji želi da dobro procijene sve opcije
53 pregleda 0 komentar(a)
Karmelo Entoni, Foto: REUTERS
Karmelo Entoni, Foto: REUTERS
Ažurirano: 06.02.2011. 19:03h

Saga oko Karmela Entonija se bliži kraju!. Kako javlja američka tv stanica ESPN, Denver i Njujork su u završnoj fazi pregovora oko transfera ovog igrača. Karmelo bi tako prešao u redove Niksa, dok bi u trejdu još bila uključena Minesota.

U Minesoti bi završili Entoni Rendolf i Edi Kari iz Njujorka, dok bi u Nagitse otišli Vilson Čendler (Njujork) i Kori Bruer (Minesota).

Najraniji rasplet može se očekivati sredinom sljedeće nedjelje, ali sve zavisi od Denvera koji želi da dobro procijene sve opcije. Ako bude došlo do ove razmjene igrača sve mora biti gotovo do 24. februara kada je krajnji rok za trejdove.

Karmelo Entoni ne krije da bi želeo da se vratio u svoj Njujork, tokom predhodnih mjeseci je bio blizu prelaska u Nju Džersi koji bi sljedeće godine trebalo da igraju u njegovom rodom Bruklinu, ali taj posao nije realizovan.

Do trejda u Nikse bi moglo da dođe i na kraju sezone kad Entoni postaje slobodan igrač pošto je ljetos odbio da produži ugovor sa sadašnjim timom.

Entoni je draftovan od strane Denvera kao 3. pik u prvoj rundi 2003. godine, a četiri puta je učestvovao na ol-star mečevima.

Bonus video: