Drobnjak do kraja sezone u Iraklisu

Iskusni Bjelopoljac je osvojio mnogo titula, a najvažnije su svakako zlatne medalje sa svjetskih prvenstava u Atini 1998. i Indijanapolisu 2002. godine, kao i najsjajnije odličje na šampionatu Starog kontinenta u Turskoj 2001. godine
157 pregleda 0 komentar(a)
Predrag Drobnjak, Foto: Arhiva "Vijesti"
Predrag Drobnjak, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 03.02.2011. 15:12h

Iraklis se grčevito bori za opstanak u grčkoj A1 ligi, zbog čega je odlučio da se pojača na poziciji krilnog centra. Izbor je pao na Predraga Drobnjaka - najiskusniji crnogorski reprezentativac potpisao je ugovor do kraja sezone sa klubom iz Soluna.

Drobnjak je karijeru počeo u rodnom Bijelom Polju, a kasnije je igrao za Partizan, Efes pilsen, NBA ligaše Sijetl, LA Klipers i Atlantu, te Tau keramiku i Đironu iz Španije i turske velikane Bešiktaš i Efes pilsen. Prošlu sezonu je proveo u još jednom klubu iz Soluna - PAOK-u, a od početka ove takmičarske godine je bio bez angažmana. Osvojio je mnogo titula, a najvažnije su svakako zlatne medalje sa svjetskih prvenstava u Atini 1998. i Indijanapolisu 2002. godine, kao i najsjajnije odličje na šampionatu Starog kontinenta u Turskoj 2001.

Zanimljivo, Iraklis je prije nekoliko dana poražen na svom terenu od PAOK-a, a igrači su se odlučili na nesvakidašnji potez - poslije utakmice su skinuli dresove i ostavili ih na polovini terena i tako poručili da ih ne zaslužuju!

Drobnjak će u dresu novog kluba debitovati u veoma važnom meču sa Ilisijakosom, koji se igra u subotu.

Bonus video: