Vujaniću ponuđen novi ugovor

Lijanos je svo vrijeme bio uz Vujanića, a kada je operacija završena i sam je rekao da nema razloga da sumnja u ljekarske procjene da će moći za šest mjeseci da se vrati na teren
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.01.2011. 10:26h

Meč protiv AEK-a trebalo je da bude posljednji za Miloša Vujanića u dresu Panioniosa pred povratak u Partizan. Međutim, sredinom prve četvrtine došlo do je do teške povrede. Pukla mu je potkoljenična kost, hitno je operisan i predstoji mu pauza od najmanje šest mjeseci. Pojedini grčki mediji su čak pod znak pitanja stavili dalji nastavak karijere za nekada jednog od najboljih igrača Evrope.

Međutim, tako ne misli gazda Panioniosa Eiloj Lijanos, koji je odmah nakon operacije, koju je uradio Lakis Nikolau, jedan od najboljih grčkih ortopeda, srpskom internacionalcu ponudio ugovor za narednu sezonu. Lijanos je svo vrijeme bio uz Vujanića, a kada je operacija završena i sam je rekao da nema razloga da sumnja u ljekarske procjene da će Vujanić moći za šest mjeseci da se vrati na teren.

Novim ugovorom želi da se zahvali Vujaniću za sve što je uradio za atinskim tim u za kratko vrijeme, ali i da dokaže svima da vjeruje u uspješan povratak iskusnog pleja na teren. Umjesto Vujanića, Panionios je angažovao bivšeg igrača Crvene zvezde i Budućnosti Milutina Aleksića, koji će danas da se pridruži novim saigračima.

Bonus video: