Dejan Radonjić i zvanično selektor Crne Gore

Izuzetna čast za mene i sigurno velika obaveza. Od neprocjenjivog značaja za mene je to što sam tri godine bio u stručnom štabu Duška Vujoševića - rekao je novi selektor
74 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Radonjić, Foto: S.PRELEVIĆ
Dejan Radonjić, Foto: S.PRELEVIĆ
Ažurirano: 18.01.2011. 17:18h

Dejan Radonjić je i zvanično imenovan za novog selektora košarkaške reprezentacije Crne Gore. Na taj način potvrđeno je pisanje "Vijesti" da će strateg Budućnosti biti nasljednjik Duška Vujoševića na klupi “crvenih”, koje od 31. avgusta do 18. septembra očekuje nastup na Evropskom prvenstvu u Litvaniji. Biće to premijera Crne Gore na nekom velikom takmičenju.

- Izuzetna čast za mene i sigurno velika obaveza. Od neprocjenjivog značaja je to što sam tri godine bio u stručnom štabu Duška Vujoševića. Sigurno da je sada puno posla pred nama, ali se nadam da ćemo ispuniti očekivanja na prvom velikom takmičenju na koje Crna Gora ide, a to je Evropsko prvenstvo u Litvaniji - rekao je za “Vijesti” Radonjić neposredno nakon imenovanja na novu funkciju.

Pred novim selektorom je dosta posla do početka priprema za šampionat Starog kontinenta. On ističe da je najvažnije od svega da igrači zdravi izađu iz napornih sezona.

- Sa radom krećemo odmah od sjutra - istakao je Radonjić.

Takođe, potvrđeno je pisanje “Vijesti” da će Mihailo Pavićević biti nasljednjik Radonjića na klupi mlade selekcije Crne Gore koju očekuje nastup na EP u Španiji od 14. do 24. jula. Rivali u grupi biće Srbija, Rusija i Slovenija.

- Želim da se zahvalim Košarkaškom savezu Crne Gore na ukazanom povjerenju. Ovo je veliko priznanje za moj dosadašnji rad - rekao je Pavićević.

Bonus video: