Na ispitu u Celju

U svom sastavu imaju Anu Turčinović, prvog centra i igračicu lige i perspektivnu Niku Barić
95 pregleda 0 komentar(a)
Aleksandar Čurović, Foto: Savo Prelević
Aleksandar Čurović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.01.2011. 19:38h

Poslije ne baš sjajnog starta, košarkašice Jedinstva su uhvatile pravi ritam. Izabranice Aleksandra Čurovića su zabilježile šest vezanih pobjeda uz odloženi meč sa Šibenikom. Trijumfalna serija ulila je samopouzdanje Bjelopoljkama pred izuzetno težak duel u Celju protiv istoimenog domaćina.

Slovenački tim je na trećoj poziciji sa samo tri poraza, od čega je jedan doživljen u “Nikoljcu” (81:71). Sigurno je da će domaćin sve uraditi da se revanšira našem šampionu za taj neuspjeh, ali se gošće neće predati tako lako.

- Očekuje nas težak meč, jer Celje ove sezone igra veoma dobro. U svom sastavu imaju Anu Turčinović, prvog centra i igračicu lige i perspektivnu Niku Barić, a njih dvije “vuku” ekipu i postižu najviše poena. Ako uspijemo da zaustavimo pomenute igračice, možemo se nadati povoljnom rezultatu. Ipak, biće teško, prije svega zbog činjenice da igramo u gostima. Jedino što možemo da obećamo je da ćemo pružiti maksimum kako bi napravile iznenađenje - istakla je plejmejker Bjelopoljki Jasmina Bigović.

Duel u dvorani "Gimnazije" igra se od 18 sati.

Bonus video: