Ulcinj dočekuje Zrinjskog

Večeras se izabranicima Vladimira Taušana pruža šansa da pred svojim navijačima protiv Zrinskog upišu drugi trijumf
65 pregleda 0 komentar(a)
ULCINJ_1, Foto: ARHIVA VIJESTI
ULCINJ_1, Foto: ARHIVA VIJESTI
Ažurirano: 11.01.2011. 17:32h

U dosadašnjem dijelu Balkanske lige, košarkaši Ulcinja ostvarili su samo jednu pobjedu. Bilo je to u 4. kolu, 23. novembra prošle godine, protiv Brod Svjetlosti (95:88), dok su protiv Levskog dva puta, OKK Beograda i Zrinjskog parket napuštali pognutih glava.

Večeras se izabranicima Vladimira Taušana pruža šansa da pred svojim navijačima protiv Zrinskog upišu drugi trijumf. Zadatak neće biti nimalo lak, jer u goste stiže iskusan ekipa predvođena Seidom Hajrićem i Tomislavom Ramljakom, koji imaju iskustvo igranja u NLB ligi, a tu je i bivši član Danilovgrada Lazar Simonović.

- U odnosu na dosadašnji sastav, došlo je do promjene. Plej Aleksandar Radulović se nije dogovorio sa upravom i vratio se u Beograd, a stigao je Marko Mijović, nekadašnji član Mornara, koji je posljednje dvije sezone odigrao u Srbiji. Povrijeđen je Nikola Jeftić, dok su ostali igrači spremi. Zrinjski je dobra ekipa, koja ima velike ambicije u šampionatu BiH, a bilo je promjena i u njihovom sastavu. Međutim, očekujem da odigramo dobru utakmicu pred našim navijačima i dođemo do pobjede - istakao je Taušan.

Meč u dvorani JU “Gimnazija” igra se od 18 sati, a pravdu će dijeliti makedonska trojka - Zoran Zlatevski, Vladimir Cvetanoski i Zoran Mitrovski.

Bonus video: