Radonjić zadovoljan: Bili smo mudri, tako i treba da se igra u Podgorici

Bajern je ostvario važnu pobjedu u borbi za plej-of, šest kola do kraja je u konkurenciji za mjesto među osam najboljih
5383 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Radonjić u "Morači", Foto: Evroliga
Dejan Radonjić u "Morači", Foto: Evroliga
Ažurirano: 01.03.2019. 21:32h

Dejan Radonjić, trener Bajerna, zahvalio je Podgoričanima na, kako je rekao, sjajnom dočeku ne samo u dvorani, već i na svakom koraku, a nakon meča u “Morači” bio zadovoljan pobjedom svog Bajerna 89:75.

“Počeli smo dobro, da bi oni u drugoj četvrtini igrali jako u odbrani, ušli u dobar napadački ritam. Na poluvremenu smo bili svjesni da ne možemo tako da nastavimo. Izašli smo drugačije u nastavku, igrali smo pametno, iz odbrane došli do nekoliko lakih poena, a kasnije čitali igru, bili mudri, baš onako kako smo se dogovorili i kako treba da se igra ovdje”, kazao je Radonjić.

Bajern je ostvario važnu pobjedu u borbi za plej-of, šest kola do kraja je u konkurenciji za mjesto među osam najboljih.

“Naša razmišljanja i želje, i nešto što je postavljeno kao očekivanje jeste da budemo konkurentni. Mi smo više nego konkurentni, imamo 12 pobjeda. Rivali su nam ekipe koje su imale veće ambicije. Sada želimo da ostvarimo što bolje rezultate, da se borimo, a vjerujem da ćemo na kraju biti zadovoljni”, rekao je Radonjić.

Bonus video: