Vučević: Još nisam odlučio da li ću igrati u Kini

1606 pregleda 3 komentar(a)
Nikola Vučević
Nikola Vučević
Ažurirano: 07.03.2019. 12:34h

Jedno od pitanja koje interesuje crnogorsku košarkaški javnost je da li će Nikola Vučević nastupiti na našu selekciju na Mundobasketu u Kini.

As Orlanda, međutim, ni sam još nije prelomio, što je kazao i u izjavi za "Vijesti" nakon plasmana naše selekcije na prvenstvo svijeta.

"Još nisam odlučio. Prvo moramo da završimo sezonu. Pokušavamo da se plasiramo u plej-of, i na tome radimo, to nam je u fokusu. Kad se sezona završi, biću slobodan agent, i neko vrijeme ću biti zauzet oko toga. Biću zauzet sa ovim neko vrijeme. Nadam se da će sve biti jasnije u julu", rekao je Vučević za turski portal TrendBasket.

Crna Gora će 16. marta saznati imena rivala u grupi na Mundobasketu, a Vučević nije mogao da se odredi o šansama "crvenih" u Kini.

“Zavisi od toga ko će nam biti rivali u grupi. Mi smo mala zemlja i tamo će biti iskusniji timovi. Dakle, to zavisi od grupe. Ali za nas je veliki uspjeh što uopšte učestvujemo na Svjetskom prvenstvu", dodao je Vučević, koji ove sezone u NBA ligi ima prosjek od 20,6 poena, 12 skokova i 3,9 asistencija.

Bonus video: