Vranješ kao Kari: Neopisiv osjećaj, pokušaćemo da ih napadnemo i u Beogradu

"Osjećao sam se sjajno na terenu, pogodio sam neke teške šuteve, sve je bilo na vrhunskom nivou. Vukli smo Nidam i ja, ali cijela ekipa je odigrala veliku utakmicu, ostavili sve što su mogli, jer drugačije se i ne može savladati Zvezda", kazao je Vranješ
7 komentar(a)
vranješ, Foto: Mornar/Media Pro
vranješ, Foto: Mornar/Media Pro
Ažurirano: 25.03.2018. 20:45h

Nemanja Vranješ je odigao nezaboravnu utakmicu protiv Crvene zvezde, sa 29 poena vodio Mornar do velike pobjede 88:84 u drugom meču polufinala plej-ofa ABA lige.

"Ovo je kruna sezone, nemam riječi da opišem kakav je osjećaj pobijediti veliku ekipu u ovakvom ambijentu. Tek ćemo sjutra da shvatimo šta smo napravili, sada smo pod utiskom, nevjerovatnim utiskom", rekao je Vranješ.

Od njegovih šuteva nije bilo odbrane...

"Osjećao sam se sjajno na terenu, pogodio sam neke teške šuteve, sve je bilo na vrhunskom nivou. Vukli smo Nidam i ja, ali cijela ekipa je odigrala veliku utakmicu, ostavili sve što su mogli, jer drugačije se i ne može savladati Zvezda", kazao je Vranješ.

On je najavio da će Mornar uraditi sve što može u trećem meču u Beogradu.

"Oni su pod pritiskom, mi ćemo izaći da odigramo maksimalno, pa ako se ukaže prilika napašćemo Zvezdu", rekao je Vranješ.

Bonus video: