Alimpijević: Kada ti dva igrača daju 60 poena ne zaslužuješ da pobijediš

"Kada u prvoj četvrtini primiš 30 poena nisi zaslužio da pobijediš, kada ti dva igrača ubace 60 poena nisi zaslužio da pobijediš, kada ne shvataš da je ovo utakmica za finale nisi zaslužio da pobijediš", rekao je Dušan Alimpijević
57 pregleda 4 komentar(a)
Dušan Alimpijević, Foto: Mornar/Media Pro
Dušan Alimpijević, Foto: Mornar/Media Pro
Ažurirano: 25.03.2018. 20:49h

Dušan Alimpijević, trener Crvene zvezde, čestitao je Mornaru na zasluženoj pobjedi u drugom meču plej-ofa ABA lige, kojom je barski tim obezbijedio majstoricu u Beogradu za plasman u finale.

"Vodili su od početka do kraja, zasluženo su pobijedili. Prije meča ukazivao sam na tri faktora. Prvi je nerealna razlika u prvom meču, drugi njihova rasterećenost, a treći da je teško dobiti četiri puta zaredom ekipu koja igra dobro. Kada u prvoj četvrtini primiš 30 poena nisi zaslužio da pobijediš, kada ti dva igrača ubace 60 poena nisi zaslužio da pobijediš, kada ne shvataš da je ovo utakmica za finale nisi zaslužio da pobijediš", rekao je Dušan Alimpijević.

On je rekao da će biti teško u trećem meču...

"Borili smo se za domaći teren i sada moramo to da iskoristimo. Kada pustite rivale da se razmahnu i dobiju samopouzdanje, onda je teško zaustaviti ih. Mi smo to uradili u prvom meču, večeras nismo. Nismo ih potcijenili, poštujemo sve što radi Mornar ove sezone, vidi se dobar rad, vide se akcije koje se grade u skladu sa kvalitetima igrača", rekao je Alimpijević.

Bonus video: