Vučević o Dončiću, Dončić o Vučeviću: Veliki igrač

“Maveriksi” imaju dvije evropske zvijezde – legendu Dirka Novickog i briljantnog rukija Luku Dončića, stigao je i Letonac Kristaps Porzingis, koji se još oporavlja od povrede
4522 pregleda 3 komentar(a)
Vučević i Dončić
Vučević i Dončić

Nikola Vučević je sinoć vodio Orlando do pobjede nad Dalasom 111:106, a američkim medijima je meč bio posebno interesantan zbog spekulacija da je klub iz Teksasa zainteresovan za našeg asa, koji će ovog ljeta biti slobodan igrač.

“Maveriksi” imaju dvije evropske zvijezde – legendu Dirka Novickog i briljantnog rukija Luku Dončića, stigao je i Letonac Kristaps Porzingis, koji se još oporavlja od povrede.

Vučević bi se, tvrde mediji, sjajno uklopio u to društvo.

Nakon meča na Floridi razmjenjene su međusobne pohvale na relaciji Vučević – Dončić.

“Upoznao sam Luku malo bolje tokom ol star vikenda, sreli smo se i u Dalasu, a znamo se od Evropskog prvenstva. Srećan sam što mu ide ovako dobro. On je sjajan mladić i veliki igrač. Iskreno, nisam očekivao da će da igra ovako dobro u ruki sezoni, posebno jer dolazi iz Evrope. Međutim, igra briljantno. Znao sam da će uspjeti ovdje, zbog svih kvaliteta – pametan je, izuzetno vješt i inteligentan igrač. Ne postoji dio igre koji mu je nepoznat. Dugo će biti lider Dalasa”, kazao je Vučević o Dončiću.

Mladi Slovenac je uzvratio, nakon što je Vučević njegovom timu ubacio 20 poena, uz 13 skokova i pet asistencija.

“Naš plan je bio da ga udvajamo, ali nije to lako... Nalazio je rješenja, zato jer je veliki igrač”, kazao je Dončić.

Bonus video: