Debakl Lejkersa i protiv najvećeg rivala

Boston Seltiksi slavili su u Stejpls centru i, sada je već izvjesno, sa sobom u Masačusets odnijeli i sve nade Lejkersa za plasman u plej-of
2269 pregleda 0 komentar(a)
Irving i Džejms, Foto: Beta-AP
Irving i Džejms, Foto: Beta-AP

Los Anđeles Lejkersi doživjeli su peti uzastopni poraz, sedmi u posljednjih osam mečeva, a da sve, ako može, bude još gore - najnoviji debakl doživjeli su u okršaju sa najvećim rivalom.

Boston Seltiksi slavili su u Stejpls centru 120-107 i, sada je već izvjesno, sa sobom u Masačusets odnijeli i sve nade Lejkersa za plasman u plej-of.

Kajri Irving je predvodio tim do velike pobjede na još jednom važnom gostovanju u Kaliforniji, nakon trijumfa protiv Golden Stejta, sa 30 poena, sedam skokova i pet asistencija.

Lebron Džejms je upisao novi tripl dabl sa 30 koševa, 10 uhvaćenih lopti i 12 dodavanja, ali to nije bilo dovoljno desetkovanim Lejkersima da dođu do trijumfa.

Uoči meča je saopšteno da je Brendon Ingram najvjerovatnije završio sezonu zbog povrede, kao i Lonzo Bol. Lejkersi su trenutno tek 11. tim Zapada sa 30 pobjeda i 36, poraza i daleko od posljednjeg vagona koji vodi u plej-of, a koji trenutno drži San Antonio uz skor 37-29.

Milvoki je nastavio dominaciju u Istočnoj konferenciji.

Baksi su na domaćem parketu bili ubjedljivi protiv Šarlota (131-114) a Nikola Mirotić je za 25 minuta sa klupe postigao 18 poena, od čega pet trojki.

Ostali rezultati:

Njujork - Sakramento 94-102, Atlanta - Bruklin 112-114, Minesota - Vašington 135-130, Portland - Finiks 127-120.

Bonus video: