Prijem za vicešampionke: Podgorica je ponosna na košarkašice

Gradonačelnik je naglasio da će Glavni grad u naredom periodu pružiti veću podršku planovima i ambicijama kluba, jer je ŽKK Budućnost Bemax postao okosnica nacionalne reprezentacije
266 pregleda 0 komentar(a)
Predstavnici ŽKK Budućnost sa gradonačelnikom
Predstavnici ŽKK Budućnost sa gradonačelnikom

Povodom osvajanja drugog mjesta u regionalnoj WABA lige gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković organizovao je prijem za igračice, rukovodstvo i stručni štab ŽKK Budućnost Bemax.

“Veoma smo ponosni na činjenicu da ste uspjeli da unazad šest godina stalno budete prisutni na završnim turnirima regionalne lige i da dva puta budete prvaci”, istakao je gradonačelnik i izrazio zadovoljstvo što uz ŽRK Budućnost, koji je simbol podgoričkog sporta, dobijamo još jedan vrlo respektabilan ženski sportski kolektiv u glavnom gradu.

Gradonačelnik je naglasio da će Glavni grad u naredom periodu pružiti veću podršku planovima i ambicijama kluba, jer je ŽKK Budućnost Bemax postao okosnica nacionalne reprezentacije.

“Glavni grad je veoma ponosan na sve što radite, pogotovo imajući u vidu rad sa mladima, i siguran sam da će ŽKK Budoćnost Bemax biti dugoročno održiv sportski projekat, imajući u vidu ljude koji iza njega stoje", zaključio je gradonačelnik.

Predsjednik ŽKK Budućnost Bemax Zoran Vukčević je saopštio da je podrška Glavnog grada od velikog značaja u svim nastojanjima koje klub ima, a pogotovo kada je u pitanju kontinuitet u radu, posvećenost mladima i iznad svega nacionalnom timu.

“Upravo to je i cilj ŽKK Budućnost Bemax – afirmacija mladih ljudi kroz igrače, rezultate, kroz stručnost i dugoročnost i saradnju sa drugim klubovima”, istakao je Vukčević.

Direktor ŽKK Budućnost Zoran Vujičić i šef stručnog štaba Goran Bošković su upoznali gradonačelnika sa potencijalima i planovima kluba za naredni period.

Bonus video: