Repeša uoči puta u Zagreb: Znamo šta bi trebalo da uradimo za pobjedu

Cedevita - Budućnost Voli, nedjelja 19 sati
873 pregleda 1 komentar(a)
Jamin Repeša, Foto: Filip Roganović
Jamin Repeša, Foto: Filip Roganović

Budućnost zna šta bi trebalo da napravi na terenu i u igri da bi pobijedila Cedevitu, kazao je Jasmin Repeša na pres konferenciji uoči puta u Zagreb.

"Plavi" u nedjelju od 19 sati igraju majstoricu za plasman u finale ABA lige, protiv tima od koga je na strani izgubio oba puta ove sezone.

“Čeka nas izuzetno bitan meč, protiv rivala koji već duže vrijeme igra jako dobro. Naša dva meča su pokazala šta je to što moramo eliminisati, a šta napraviti u igri. Sve je tu jasno, kako treba otići u Zagreb, kako odigrati da bi pobijedili.” rekao je Repeša.

Iako su između prve i druge, te druge i treće utakmice imali obaveze u Evroligi, Repeša kaže da su i ti mečevi bili priprema za Cedevitu.

“I u pripremama evroligaških mečeva najviše smo radili na segmentima koji imaju dodira sa Cedevitom, a koji odlučuju ovakve utakmice. Bez najvišeg nivoa koncentracije, u svim fazama igre, bez najvišeg nivoa sportske agresivnosti, u svim segmentima, se ne može. To je nešto što obilježi ovakve utakmice. Moramo da budemo prisutni i fizički i mentalno” poručio je Repeša.

Cedevita nema podršku navijača kao Budućnost, ali atmosfera neće biti pozorišna...

“Vjerujem da će dvorana biti puna. Na terenu je deset igrača, za igrače na ovom nivou ne bi trebalo da bude bitan faktor šta se dešava na tribinama. Vjerujem da će biti domaćinski ambijent. Mi moramo napraviti stvari koje znamo da možemo, i onda faktor domaćeg terena nije toliko bitan.” zaključio je Repeša.

Bonus video: