Repeša: Naš cilj je titula, čeka nas prekrasan izazov sa Zvezdom

"Naš cilj nije finale, već titula. Čekaju nas mečevi sa sjajnim timom, koji je imao samo jedan poraz. To je, međutim, prekrasan izazov. Branimo naslov i moramo napraviti sve da navijači budu zadovoljni i da ovaj projekat ide dalje", rekao je Repeša
6838 pregleda 9 komentar(a)
Nemanja Gordić, Foto: Cedevita/Marin Susic
Nemanja Gordić, Foto: Cedevita/Marin Susic
Ažurirano: 07.04.2019. 22:01h

Trener Budućnosti Jasmin Repeša posvetio je navijačima pobjedu u Zagrebu i plasman u finale ABA lige.

"Odakle krenuti, da li od igrača koji su napravili sve da dođu do finala. Čestitke od srca. Čestitke navijačima i njima poklanjamo ovu pobjedu. Došli su u velikom broju, time se i vidi šta ovo znači za Budućnost, za Podgoricu i za Crnu Goru. Čestitke i domaćinu na sjajnoj organizaciji, Cedevita je još jednom pokazala da je gospodski klub", rekao je Repeša.

Budućnost je počela loše, nakon deset minuta imala 11 poena zaostatka...

"Nismo počeli dobro, nismo se prilagodili kriterijumu suđenja. Cijelo prvo poluvrijeme smo imali problema sa njihovim ofanzivnim skokom, trčanjem, imali smo super rezultat s obzirom na sve. U nastavku borba na jednu loptu, mislim da smo ipak zasluženo prošli dalje", kazao je hrvatski trener.

Budućnost će braniti titulu protiv Crvene zvezde...

"Naš cilj nije finale, već titula. Čekaju nas mečevi sa sjajnim timom, koji je imao samo jedan poraz. To je, međutim, prekrasan izazov. Branimo naslov i moramo napraviti sve da navijači budu zadovoljni i da ovaj projekat ide dalje", rekao je Repeša.

Bonus video: