Budućnost Voli: Ispražnjen parket i prva dva reda na tribinama, vlasnici godišnjih i dnevnih karata će moći u salu

Budućnost Voli upućuje izvinjenje vlasnicima karata "koji zbog pojedinačnih ispada večeras neće biti u mogućnosti da sjede na svojim mjestima"
5337 pregleda 10 komentar(a)
Detalj sa prethodnog meča u "Morači", Foto: Savo Prelević
Detalj sa prethodnog meča u "Morači", Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.04.2019. 15:58h

Košarkaški klub Budućnost Voli saopštio je da je na večerašnjem meču zabranjeno prisustvo publike na parketu, kao i na sjedištima na tribinama u redovima O i N.

Iz kluba je rečeno da će za pomenuta mjesta ulazak u salu će biti omogućen svim vlasnicima godišnjih i dnevnih karata, uz napomenu da im je omogućeno stajanje u dvorani.

"Sa velikim žaljenjem vas obavještavamo da je odlukom ABA lige zabranjeno prisustvo publike na parketu, duž cijele dvorane SC Morača kao i na sjedištima koja su u prva dva reda tribina, u redovima O i N. Iz tog razloga, za gore pomenuta mjesta ulazak u salu će biti omogućen svim vlasnicima godišnjih i dnevnih karata, uz napomenu da im je omogućeno stajanje u dvorani", saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Budućnost Voli upućuje izvinjenje vlasnicima karata "koji zbog pojedinačnih ispada večeras neće biti u mogućnosti da sjede na svojim mjestima."

Susret počinje u 19 časova. Crvena zvezda vodi 2-1 u seriji.

Bonus video: