Zvezda i Budućnost su spremni na sve da postignu svoj cilj

“Nažalost, klubovi poput Zvezde i Budućnosti su spremni na sve da postignu svoj cilj. A u tim svojim ‘igrama prijestola’ prevršili su svaku mjeru", rekao je Novosel
2362 pregleda 6 komentar(a)
Navijači Crvene zvezde na parketu, Foto: BRANISLAV BOZIĆ
Navijači Crvene zvezde na parketu, Foto: BRANISLAV BOZIĆ

"Neke stvari su prevazišle sport, nemaju veze sa normalnim relacijama. Odnos Crvene zvezde i Budućnosti je sve samo nije normalan", kazao je u intervjuu za "Novosti" Krešimir Novosel, direktor ABA lige.

On je, nakon skandalozne završnice takmičenja, kazao da je neophodno da se odnos vrati u normalne tokove.

“Prošle godine je bilo gadno. Sada je mnogo gadnije. Odnos Zvezde i Budućnosti je sve samo nije normalan. Ovo je pitanje opstanka. Uvijek se sve slomi na menadžmentu, liga je svima kriva za sve. Prošle godine smo sa predsjednikom Budućnosti Draganom Bokanom dogovarali ko će da sudi, ove smo se sa predsjednikom Zvezde Čovićem dogovarali o ne znam čemu. Ne bježim od toga da postoji odgovornost lige, ali te stvari nemaju veze sa istinom. Odgovornost je i na vlasnicima lige, odnosno ostalim klubovima“, rekao je Novosel.

U intervjuu za hrvatski "Večernji list" bio je još oštriji.

“Nažalost, klubovi poput Zvezde i Budućnosti su spremni na sve da postignu svoj cilj. A u tim svojim ‘igrama prijestola’ prevršili su svaku mjeru", rekao je Novosel.

Bonus video: