Kadija: Nadam se da će Lovćen i sljedeće godine igrati ABA2 ligu

741 pregleda 0 komentar(a)
Miodrag Kadija, Foto: PETR STOJANOVSKI
Miodrag Kadija, Foto: PETR STOJANOVSKI

Košarkaši Lovćena crnogorsku Superligu otvaraju protiv najtežeg rivala, Budućnost Volija, i to u gostima, večeras od 19 sati.

Biće to prvi ovosezonski duel dva tima, jer se nisu srela na završnom turniru Kupa Crne Gore (Budućnost je u polufinalu savladala Mornar, dok je Lovćen izgubio od Sutjeske).

"Otvaramo Superligu protiv najjače ekipe, i sigurno da će biti izuzetno teško. Oni su u ovom trenutku apsolutni favoriti, a nama ostaje da damo maksimum svojih mogućnosti, i da vidimo za što će to biti dovoljno", rekao je za Radio Cetinje Miodrag Kadija, trener Lovćena.

Za razliku od Budućnosti, koja je do ponedjeljka igrala finale ABA lige protiv Crvene zvezde, Cetinjani su posljednji meč odigrali 23. marta protiv Studentskog centra, u posljednjem kolu Erste lige.

"Mislim da ovolika pauza nije odgovarala nikome, i da će biti jako teško igrati svaki drugi dan utakmicu. Bez obzira što smo mi ekipa koja praktično jedina može da izgubi nešto, jer smo imali u regularnom dijelu svih 16. pobjeda. Međutim, nadam se da se to neće desiti i da će Lovćen i sljedeće godine igrati Drugu ABA ligu", zaključio je Kadija.

Bonus video: