Budućnost bi bila bolja od tima sastavljenog od najboljih igrača lige

Da su podgorički "plavi" apsolutni favoriti za titulu, priznao je Mihailo Pavićević, trener Mornara, aktuelnog šampiona, nakon sinoćnjeg poraza od Lovćena na Cetinju
3344 pregleda 0 komentar(a)
Mihailo Pavićević, Foto: Eurocupbasketball.com
Mihailo Pavićević, Foto: Eurocupbasketball.com

Nakon pet kola crnogorke košarkaške Erste Super lige, Budućnost Voli ima maksimalan skor i dvije pobjede više od Mornara, Sutjeske i Lovćena.

Da su podgorički "plavi" apsolutni favoriti za titulu, priznao je Mihailo Pavićević, trener Mornara, aktuelnog šampiona, nakon sinoćnjeg poraza od Lovćena na Cetinju.

"Nikada nisam rekao da smo mi sigurni finalisti Super lige, naprotiv u istoj smo situaciji i kao Lovćen i Sutjeska da se borimo za visoku poziciju, a ko kod dođe do posljednjeg meča da pruži najbolji otpor. Koliko je Budućnost jaka dovoljno govori to da od ostatka lige napravimo tim, ne bismo mogli protiv njih. To je sport, u njemu ne pobjeđuju uvijek favoriti, ali mislim da je ove godine kvalitet očigledan. Ovo je ubitačan ritam, problem je i držati koncentraciju i fizičku spremu ali i sačuvati se povreda. Nadamo se ipak, da ćemo završiti sezonu na lijep način, kako bi smo se domogli finala što bi bilo dobro po nas", rekao je Pavićević za Radio Cetinje.

Bonus video: