U Nikšiću počinje bitka za drugo mjesto uoči plej-ofa

Danas na programu mečevi 8. kola Erste Superlige. Derbi igraju Sutjeska i Mornar, Budućnost u Ulcinju
608 pregleda 0 komentar(a)
Sa meča Mornar - Sutjeska u Baru
Sa meča Mornar - Sutjeska u Baru

Poznati su svi učesnici plej-ofa Erste Superlige (Budućnost Voli, Mornar, Sutjeska, Lovćen), ali još uvijek nijesu podijeljene sve karte.

Posljednja tri kola daće odgovor ko će zauzeti drugo, treće i četvrto mjesto u razigravanju, jer je teško očekivati da će neporažena ekipa Budućnosti prokockati prvu startnu poziciju...

Uoči osme runde, Mornar je drugi sa skorom 5-2, slijede Sutjeska i Lovćen sa po pobjedom manje. Jasno je da je primarni cilj izbjeći četvrtu poziciju i duel protiv Budućnosti u polufinalu.

Mornar je u Baru bio ubjedljiv protiv Nikšićana, 106:87, pa će izabranici Zorana Glomazića pokušati da se revanširaju šampionu za poraz u “Topolici”.

"Očekujem da će dvorana biti ispunjena do posljednjeg mjesta, da ćemo imati veliku podršku sa tribina, da ćemo svi zajedno uživati u sjajnom meču. Istovremeno, očekujem da pružimo maksimum, da budemo konkurentni Baranima koji su favoriti. Ukoliko nam se ukaže prilika da stignemo do pobjede, zgrabićemo je sa obje ruke", naglasio je trener Nikšićana Zoran Glomazić.

Kako je saopšteno iz Mornara, trener Barana Mihailo Pavićević i dalje ima problema sa povredama igrača, pa su i pred duel sa Nikšićanima pod znakom pitanja rekonvalescenti Nikola Rebić i Strahinja Mićović, dok je Nemanja Vranješ sanirao povredu.

Budućnost je veliki favorit u Ulcinju, dok je Lovćen gost Jedinstvu, koje su Cetinjani savladali na svom parkeru sa 98:71.

Parovi osmog kola

Sutjeska - Mornar (19 sati)

Ulcinj - Budućnost Voli (19)

Jedinstvo - Lovćen (19)

Bonus video: