Tradicionalni Košarkaški kamp "Kolašin 2019" počinje 29 juna

Tu sportsku manifestaciju, koja postaje dio imidža Kolašina, do sada je prošlo više od 1.500 dječaka i djevojčica
482 pregleda 0 komentar(a)
Kolašin, Foto: Shutterstock
Kolašin, Foto: Shutterstock

Košarkaški kamp „Kolašin 2019“ u organizaciji Vlada Šćepanovića i SSava Đikanovića, uz podršku kolašinske lokalne uprave, održaće se od 29 juna do 11 jula. Na petom po redu okupljanju zaljubeljenika košarke i ove godine učestvovaće dječaci i djevojčice od devet do 18 godina.

"Kamp smo i ove godine zamislili kao okupljanje različitih grupacija i kategorija, pretežno mladih igrača i igračica koji će u ambijentu sedmodnevnog koncentrisanog treninga i intezivnog rada, korigovati i unaprijediti košarkaške elemente. Uz sve to ide i zabava, druženje, stvaranje novih prijateljstava", rekao je Đikanović.

On podsjeća da je odlika dosadašnjih kampova bio predan stručni rad i i prisustvo poznatih imena košarke, među kojima su bile i neke NBA zvijezde. Među promoterima kolašinskog Košarkaškog kampa do sada su bili Nikola Vučević, Bojan Dubljević,Saša Pavlović, Jelena Dubljević, Iva Perovanović, Blagota Sekulić, Nemanja Radović, Nikola Ivanović, Danilo Nikolić, Nemanja Gordić, Petar Popović, treneri Zvezdan Mitrović, Miodrag Kadija, Nikola Antić, kao i sudija sa evroligaških parketa Miloš Koljenšić...

Tu sportsku manifestaciju, koja postaje dio imidža Kolašina, do sada je prošlo više od 1.500 dječaka i djevojčica.

"I ove godine će biti poznatih imena, a nastavićemo saradnju sa Nikolom Mijuškovićem, sportskim psihologom koji če kroz predavanja i interaktivne debate, pomoći mladim sporttistima da savladavaju izazove. Dan na Kampu će pored treninga biti ispunjen i ostalim zanimljivim sadržajima kao što su izleti, korišćenje bazena hotela „Bjanka“, utakmice,takmičenja. Biće prostora da uči i još više zavoli košarka ali i da se uživa i u drugim sadržajima Kampa", najavljuju organizatori.

Bonus video: