Pavićević: Bili smo izuzetno pametni u napadu, nema predaje u Podgorici

„Od svega srca čestitam igračima, odigrali smo iznad svih očekivanja posljednje dvije utakmice, pogotovo večeras“, rekao je trener Barana
2835 pregleda 1 komentar(a)
Mihailo Pavićević na večerašnjoj utakmici, Foto: Savo Prelević
Mihailo Pavićević na večerašnjoj utakmici, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.05.2019. 21:58h

Mornar je bio izgubljen nakon poraza u prva dva meča finala Erste Superlige, ali se vratio i ubjedljivom pobjedom večeras u Baru (94:76) izborio majstoricu.

„Od svega srca čestitam igračima, odigrali smo iznad svih očekivanja posljednje dvije utakmice, pogotovo večeras. U napadu smo bili izuzetno pametni, u svakom trenutku smo znali šta radimo i rezultat takve igre je ovakva pobjeda. Idemo u Podgoricu, predaje nema. Vidjećemo šta nosi ta peta utakmica“, istakao je Mihailo Pavićević.

Da li vi sada imate psihološku prednost?

„Ne bih o tome. Neka i oni i mi razmišljamo o tome i nosimo se sa svojom sudbinom i pritiskom. Vidjećemo, nezahvalno je prognozirati“.

Čini se da igrači Mornara jači karakter od košarkaša Budućnosti, jer su lani osvojili titulu, sada se vratili nakon 0:2...

„Na posljednje dvije utakmice izgledamo mnogo bolje nego oni. Ali, Budućnost je Budućnost, ima kvalitet, igrače koji mogu sami da riješe utakmicu. Nećemo se predavati, idemo da igramo do kraja, pa šta bude“, zaključio je Pavićević.

Bonus video: