Poruka iz Cedevite: Došli smo da napravimo brejk

“Došli smo da napravimo sve da ih iznenadimo. Možda je ovo prilika za brejk, možda smo mi u maloj psihološkoj prednosti, ali vidjećemo kako će se razvijati situacija”, rekao je Zdovc
0 komentar(a)
Jure zdovc, Foto: Petrol Olimpija
Jure zdovc, Foto: Petrol Olimpija
Ažurirano: 17.03.2018. 15:42h

Cedevita je u kompletnom sastavu stigla u Podgoricu – da napravi brejk.

To je poručio trener Jure Zdovc.

“Došli smo da napravimo sve da ih iznenadimo. Možda je ovo prilika za brejk, možda smo mi u maloj psihološkoj prednosti, ali vidjećemo kako će se razvijati situacija”, rekao je Zdovc.

Hrvatski šampion imao više vremena za odmor i pripremu pred početak polufinalne serije.

“Dobro se poznajemo tako da velikih iznenađenja neće biti. Znamo da je teško igrati i dobiti ovdje – Budućnost je izgubila samo od Darušufake i Kubana ove sezone. Moramo odigrati dobru utakmicu svih 40 minuta da bi mogli da vjerujemo u pobjedu”, kazao je Zdovc.

Na konstataciju da Budućnost ima problem u reketu, neigranjem Filipa Barovića, kao i da je nastup Kajla Lendrija neizvjestan, Zdovc je dao zanimljivu opasku:

“ Ni mi nismo tu nešto jaki...”, rekao je uz osmjeh Zdovc.

“Barović nam je pravio dosta problema u prošlim mečevima. Ali je Budućnost i bez njega igrala dobro, dobijala jake protivnike”.

Taktički ne bi trebalo da bude velikih iznenađenja. Zdovc i Džikić se poznaju dugo, još dok su radili u Sloveniji – Zdovc u Olimpiji, Džikić u Krki, kasnije u VTB ligi, kada je Džikić vodio Lijetuvos ritas, a Zdovc Spartak iz Sankt Petersburga.

“Zaista se dugo se znamo, ali vidjećemo kako će se utakmica razvijati”, kazao je Zdovc.

Bonus video: