Miloš Ćulafić iduće sezone na Kritu

Korektor naše odbojkaške reprezentacije potpisao jednogodišnji ugovor sa grčkim prvoligašem OFI-jem
1057 pregleda 0 komentar(a)
Miloš Ćulafić
Miloš Ćulafić
Ažurirano: 06.06.2019. 21:19h

Nakon polusezone u Švajcarskoj (prvi dio sezone je propustio čekajući prvu prinovu u porodici), gdje je sa Šenenverdom zauzeo treće mjesto u prvenstvu, Miloš Ćulafić se seli u Grčku - korektor odbojkaša Crne Gore potpisao je jednogodišnji ugovor sa novim prvoligašem, OFI-jem sa Krita.

OFI je prvi put u grčkoj eliti, a Ćulafić je prvo pojačanje za sljedeću sezonu, ujedno i prvi stranac u istoriji kluba.

"OFI je jedno od najvećih sportskih društava u Grčkoj, i meni je biti čast što ću braniti boje takvog kluba. Navijači su sjajni, uvijek uz ekipu", rekao je Ćulafić, pokazujući da poznaje dobro sredinu u koju dolazi, istina poznatiju po navijačima fudbalskog kluba.

Ćulafić će prvi put igrati u Grčkoj, a prije Švajcarske je bivši odbojkaš Budućnosti i Budvanske rivijere igrao u Francuskoj, Argentini, Južnoj Koreji, Rusiji, Kataru, Ukrajini, Turskoj, Iranu i Italiji.

"Jako cijenim to kako ljudi prate i vole sportske klubove u Grčkoj. Vjerujem da će tako biti i sa našom ekipom, a mi ćemo uraditi sve da zaslužimo punu dvoranu. Podrška navijača će nam biti jako važna u prvoj prvoligaškoj sezoni za klub", dodao je Ćulafić.

Ćulafić je istakao da je liga u Grčkoj jaka.

"Poznajem dosta igrača, protiv nekih sam igrao u dresu reprezentacije. Cilj je da u prvoj sezoni izborimo opstanak, i da postavimo temelje za nešto više u budućnosti".

Dolazak u Grčku je, kako kaže, dobra prilika za njega.

"Volim tu zemlju, bio sam nekoliko puta, ali nikada na Kritu. Znam da je to magično mjesto, da je skoro čitave godine ljeto. Veoma mi je bitan kvalitet života, jer ću doći sa suprugom i djetetom. Vjerujem da će sve biti dobro, jedva čekam da počnu pripreme, a svima u klubu želim uspješnu sezonu", zaključio je Ćulafić.

Bonus video: