Duško Vujošević preuzeo rumunski Kluž

Rođeni Podgoričanin je zbog zdravstvenih problema prošle godine bio prinuđen da napusti mjesto selektora Bosne i Hercegovine i od tada je bio van košarke
1759 pregleda 0 komentar(a)
Duško Vujošević, Foto: Betaphoto
Duško Vujošević, Foto: Betaphoto

Bivši selektor crnogorske košarkaške reprezentacije Duško Vujošević se vraća trenerskom poslu - vodiće rumunski Kluž, s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor.

„Srećan sam što sam postao dio ozbiljnog kluba sa velikim ambicijama. Nije mi bilo lako da prihvatim ovu ponudu, ali sam poslije informacija koje sma prikupio, uključujući i razgovora sa mojim bivšim igračem Aleksandrom Rašićem, shvatio koliko su ozbiljni za evropski nivo košarke. Za mene je karakter igrača i stručnog štaba sa kojima radim veoma važan. Većina ekipe će biti “renovirana”, posebno kada su stranci u pitanju. Biće izabrani oni koji imaju pobjednički duh, jer je na kraju taj karakter, istina i iskrenost, ono što daje rezultat”, rekao je legendarni trener Partizana.

Rođeni Podgoričanin je zbog zdravstvenih problema prošle godine bio prinuđen da napusti mjesto selektora Bosne i Hercegovine i od tada je bio van košarke.

Bonus video: