Vučeviću izmakao tripl-dabl, trijumf Orlanda nakon pet poraza

Ovo je tek treći trijumf Medžika u posljednjih petnaest mečeva
0 komentar(a)
Nikola Vučević, Foto: Reuters
Nikola Vučević, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.03.2018. 07:44h

Crnogorski košarkaš Nikola Vučević predvodio je ekipu u pobjedi na domaćem terenu protiv Milvokija 126:117.

Iako su od njega efikasniji u broju poena bili Džonaton Simons i Di Džej Augustin, Vučević je bio nadomak tripl-dabla sa 22 poena i po devet uhvaćenih lopti i asistencija.

Ovo je tek treći trijumf Medžika u posljednjih petnaest mečeva i prvi nakon pet uzastopnih poraza.

Najbolji u gostujućem timu bio je Janis Antetokumpo sa 38 poena, deset skokova i sedam asistencija.

Vašington Vizardsi slavili su na gostovanju Bostonu i nakon dva produžerka pobijedili Seltikse 125:124.

Oslabljeni domaćin pružao je jak otpor tokom čitavog meča, ali su gosti predvođeni Bredlijem Bilom sa 34 poena, 9 asistencija i 7 skokova ipak otišli kući uzdignute glave.

Markus Moris je u poraženom timu imao 31 poen i devet skokova, dok je Teri Rozijer za 48 minuta na parketu imao skor od 21 poen, 9 asistencija i 5 uhvaćenih lopti.

Sakramento Kingsi su takođe nakon produžetka slavili protiv Majamija na svom terenu sa 123:119, a srpski košarkaš Bogdan Bogdanović zabilježio je 14 poena, uz dvije trojke.

Badi Hild je sa klupe bio najbolji u redovima domaćih sa 24 poena, dok je u startnoj petorci bio najistaknutiji iskusni Zek Rendolf sa 22 poena, 9 skokova i 4 asistencije.

Slovenac Goran Dragić je goste držao u igri do samog kraja sa 33 poena.

Golden Stejt Voriorsi su bez Stefa Karija i Klepa Tompsona uspjeli da nadjačaju Los Anđeles Lejkerse na domaćem terenu sa 117:106.

U trijumfu je, očekivano, najbolji bio Kevin Djurent sa 26 poena, 5 uhvaćenih lopti i 6 dodavanja, dok su u redovima gostiju najzapaženije uloge imali Ajzea Tomas, Bruk Lopez i Džulijus Rendl.

Bonus video: