Koti Klark potpisao za Brose

Američki košarkaš, najskuplji igrač Budućnosti u prošloj sezoni (nije opravdao novac za koji je igrao), potpisao je jednogodišnji ugovor
2096 pregleda 1 komentar(a)
Koti Klark
Koti Klark

Koti Klark će iduće sezone igrati u njemačkom Brose Basketsu.

Američki košarkaš, najskuplji igrač Budućnosti u prošloj sezoni (nije opravdao novac za koji je igrao), potpisao je jednogodišnji ugovor.

"Jedva čekam da počne interesantna sezona, sa puno zabave i energije u timu. Moj cilj je da dam sve od sebe na parketu i doprinesem timu sve što mogu da bi bio uspješan", rekao je Klark za klupski sajt Brose Bamberga.

Koti Klark je odmah po završetku priče u Podgorici, otišao u Portoriko gdje je pokušao, ali nije uspio da stigne do titule sa ekipom Vakerosa.

Krilni centar nije dugo čeka na novi angažman pa će karijeru nastaviti u klubu koji će naredne sezone pored šampionata i Kupa Njemačke, igrati i u FIBA Ligi šampiona. Klark je u FIBA Ligi šampiona igrati sa ruskim Avtodorom u sezoni 2017/18.

Koti Klark je prošle sezone u u Evroligi prosječno po meču bilježio 6,8 poena, 4,3 skokova i 1,1 asistenciju, dok je u ABA ligi imao prosjek od 6,9 poena, 3,9 skokova i 1,4 asistencija.

Bonus video: