TALENTOVANI JUNIOR U PRVOM TIMU PODGORIČANA

Budućnost Voli potpisala ugovor sa 18-godišnjim Lukom Žugićem

"U mom svijetu, igrati za Budućnost Voli, u svom gradu, predstavlja ostvarenje jednog sna i motivaciju da od sebe dam i više od onoga što znam da mogu", kazao je Luka Žugić
5191 pregleda 3 komentar(a)
Luka Žugić i Dragan Bokan, Foto: KK Budućnost Voli
Luka Žugić i Dragan Bokan, Foto: KK Budućnost Voli

KK Budućnost Voli potpisao je danas ugovor sa 18-godišnjim bekom Lukom Žugićem, dosadašnjim izuzetno talentovanim juniorom podgoričkog kluba.

“Košarkom sam počeo da se bavim sa osam godina i već deset godina je dio moje svakodnevice. Taj sam sport volio i prije nego što sam počeo da ga treniram, i iz početne privrženosti sportu su se godinama razvili osjećaji odgovornost i discipline - kako prema košarci, tako i prema timu, ali i samom sebi. Stoga i u predstojećem periodu vidim sebe kako unapređujem te osobine, doprinoseći mom novom timu -  Budućnost Voliju, što za mene predstavlja krunu dosadašnjeg bavljenja ovim sportom", kazao je Luka Žugić za sajt KK Budućnist Volija.

"U mom svijetu, igrati za  Budućnost Voli, u svom gradu, predstavlja ostvarenje jednog sna i motivaciju da od sebe dam i više od onoga što znam da mogu. Zahvalan sam klubu na pruženoj prilici, i mogu da obećam da ću dati sve od sebe da to opravdam. Vidim za sebe veliku šansu, imajući u vidu rad sa mladim selekcijama, kakav se realizuje u Budućnot Voliju i Studentskom centru", naveo je on.

Predsjednik podgoričkog kluba Dragan Bokan je izjavio:

„Budućnost Voli nastavlja sa pružanjem šansi našim mladim i perspektivnim igračima. U Luki vidimo nekog ko je tu šansu u potpunosti zaslužio. Naša je velika želja i obaveza da u narednim sezonama Luka Žugić ostvari svoj puni potencijal, da Budućnost Voli da krila ovom mladom talentovanom momku, koji je bio najbolji strijelac Final-fura za juniore koji je održan u našoj sali u Kokotima, u kojoj realizujemo rad sa mladim selekcijama", kazao je Bokan.

"Pored ozbiljnih pojačanja prethodnih dana, potpisivanje ugovora sa našim, crnogorskim dječacima je nešto čemu dajemo poseban značaj i čemu uvijek pristupamo sa emocijama i neskrivenim ponosom“, izjavio je Bokan.

Preporučujemo za Vas