Produžio ugovor: Nikola Pavlićević ostaje u Sutjesci

Prije Pavlićevića, ugovor je produžio i trener Zoranom Glomazićem, te igrači Boris Lalović, Marko Ćalić i Miloš Vujović.
1141 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Pavlićević
Nikola Pavlićević
Ažurirano: 03.08.2019. 15:00h

Iako su se za usluge najboljeg košarkaša Sutjeske interesovali mnogi klubovi, Nikola Pavlićević je odlučio da i u narednoj sezoni brani boje Nikšićana, saopšteno je iz nikšičkog kluba.

Prije Pavlićevića, ugovor je produžio i trener Zoran Glomazić, te igrači Boris Lalović, Marko Ćalić i Miloš Vujović.

Do sada je roster Nikšićana pojačan bosanskohercegovačkim centrom Ismetom Sejfićem, a u nikšićki klub su se vratili bek šuter Nikola Đoković i krilo Igor Čvorović.

Ugovore nijesu produžili Radosav Spasojević, jedan od nosilaca igre prošle sezone, koji je otišao u rumunsku Steauu, i Stefan Vuković.

U međuvremenu je došlo do promjene u rukovodstvu, nakon osam sezona u kojima je na čelu Sutjeske bio Darko Cini Perović, upravljanje klubom nedavno je i zvanično preuzela Opština Nikšić.

Za predsjednika je izabran Željko Ćorić, funkciju sportskog direktora obavljaće Boris Nikolić (zamijenio Gorana Jeretina), a glavni sponzor biće Elektroprivreda Crne Gore.

Sutjeska je prošle sezone zauzela šesto mjesto u ABA2 ligi, igrala je finale Kupa Crne Gore (poražena od Budućnosti) i polufinale plej-ofa Erste Superlige (izgubila od Mornara).

Sutjeska će pripreme za novu sezonu početi 12. avgusta, a prvi dio priprema će odraditi na Žabljaku.

Bonus video: