Mitrović: Loš debi, bićemo spremni za Novi Zeland - to je naša karta za drugi krug

"Veoma loš debi, razumijemo da je Grčka bolja, ali igrali smo veoma, veoma loše u prvom dijelu. Malo smo porasli u nastavku, ali velika je bila razlika, oni su je lagano sačuvali", kazao je Mitrović
2668 pregleda 3 komentar(a)
Sa meča Crna Gora - Grčka
Sa meča Crna Gora - Grčka

Zvezdan Mitrović, selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore, kazao je da je njegov tim odigrao izuzetno loše prvo poluvrijeme protiv Grčke, ali vjeruje da će i pored ubjedljivog poraza 85:60 biti spreman za Novi Zeland.

"Veoma loš debi, razumijemo da je Grčka bolja, ali igrali smo veoma, veoma loše u prvom dijelu. Malo smo porasli u nastavku, ali velika je bila razlika, oni su je lagano sačuvali", kazao je Mitrović.

Kako motivisati ekipu nakon ovako ubjedljivog poraza za naredni meč.

"To je moj posao, ali šta god da se dogodilo večeras, najvažnija je utakmica je sa Novim Zelandom. To je možda naša karta za drugu rundu. Mi nismo očekivali da ćemo da dobijemo Grčku, iako smo naravno htjeli. Bićemo spremni za naredni meč", rekao je Mitrović.

To je obećao i Petar Popović.

"Loše prvo poluvrijeme, dali smo im mnogo kontri, izgubili mnogo lopti. Mi smo im pomogli da uđu u ritam. Grčka je tim visoke klase, u nastavku smo bili bolji, ali nisu nam dali da se vratimo. Idemo dalje, moramo da ispravimo greške i uđemo u meč sa Novim Zelandom", rekao je Petar Popović.

Bonus video: