Mitrović bijesan na sudije: Nismo izgubili, ukrali su nam pobjedu, zaslužili smo bar malo poštovanja

"Momci se osjećaju kao da im je neko ukrao pobjedu, a ne da su izgubili. Mi smo mala zemlja, prvi smo put ovdje, ali zaslužujemo poštovanje, makar malo poštovanja. Gledao sam mirno drugo poluvrijeme - dobili smo četiri tehničke greške, imali smo nesportske faulove", kazao je Mitrović
19759 pregleda 49 komentar(a)
Zvezdan Mitrović
Zvezdan Mitrović

Selektor Crne Gore Zvezdan Mitrović nije se ustezao da kaže ono što misli nakon poraza od Novog Zelanda 93:83 u drugom kolu grupe F Mundobasketa.

"Teško je komentarisati košarku danas. Gledao sam na TV drugo poluvrijeme i vidio sa strane sve što se dešavalo - katastrofa. Mi smo izgubili utakmicu, mi snosimo posljedice, ali nadam se da će neko snositi posljedice i za ovakvo suđenje", rekao je Mitrović, koji je isključen u prvom dijelu zbog dvije tehničke greške.

Atmosfera je - tužna.

"Momci se osjećaju kao da im je neko ukrao pobjedu, a ne da su izgubili. Mi smo mala zemlja, prvi smo put ovdje, ali zaslužujemo poštovanje, makar malo poštovanja. Gledao sam mirno drugo poluvrijeme - dobili smo četiri tehničke greške, imali smo nesportske faulove", kazao je Mitrović.

Na pitanje na koje odluke misli, Mitrović je novozelandskom novinaru odgovorio:

"Ako hoćete možete sa mnom u hotel da vidite 15-16 situacija na snimcima".

Selektor je čestitao rivalu na pobjedi.

"Bila je dobra utakmica, prava utakmica, ali tri momka su je uništila. Sudije nisu znale šta da rade, gledaju snimke, ne znaju o čemu se radi", kazao je Mitrović.

"Čestitao sam mom kolegi na pobjedu, Novi Zeland je igrao sjajno, ali trojica sudija su sve upropastila".

Bonus video: