Mornar ubjedljiv protiv Sloge

Nemanja Vranješ je sa 18 poena bio najefikasniji u barskom timu
1773 pregleda 0 komentar(a)
Sa meča Sloga - Mornar
Sa meča Sloga - Mornar

Košarkaši Mornara upisali su i drugu pobjedu na turneji po Srbiji - nakon trijumfa protiv bugarskog Balkana u Čačku (83:79), izabranici Mihaila Pavićevića su večeras u Kraljevu bili bolji i od domaće Sloge 92:69.

Nemanja Vranješ je sa 18 poena bio najefikasniji u barskom timu, poen manje je upisao Antabija Voler. Brendis Rejli-Ros, Džejkob Pulen i Uroš Luković su uknjižili po 11 poena, Damir Markota 10, Vukota Pavić osam, a Balša Živanović, Marko Mugoša i Radoje Vujošević po dva.

Mornar će u Srbiji odigrati još četiri kontrolna meča, prvi je danas protiv Borca iz Čačka, a onda slijede dueli sa mađarskim Solnokom, Crvenom zvezdom i FMP-om.

Po povratku iz Srbije Barani će 11. septembra odmjeriti snage sa Megom u Podgorici, a dan kasnije kreću za rumunski Kluž, gdje će učestvovati na turniru sa Klužom, Partizanom i Fenerbahčeom.

Mornar će 19. (u Podgorici) i 21. septembra (u Baru) sparingovati protiv Budućnosti, i to će biti generalne proba pred dvije kvalifikacione utakmice za Ligu šampiona.

Bonus video: