Dangerous osvojio Budvu, sprema se spektakl u Podgorici

U subotu je na Trgu Svetog Petra u Podgorici veliki završni turnir, na kojem će učestvovati 11 najboljih crnogorskih 3x3 ekipa, a 12. mjesto će pripasti pobjedniku studentskog 3x3 turnira
1298 pregleda 0 komentar(a)
Ekipa Dangerous
Ekipa Dangerous

Pobjednik osme stanice 3x3 Volcano turneje je ekipa Dangerous (Aleksandar Bogojević, Vladan Đukanović, Dušan Gojnić, Nemanja Gavranić), koja je u finalu pobijedila Griffins Volcano (Miloš Radović, Jovan Ostojić, Nikola Vuković, Petar Raičković).

Na turniru je učestvovalo 14 ekipa, tribine su od početka do kraja bile popunjene do posljednjeg mjesta, a publika je bila najbučnija za vrijeme nastupa tri domaća tima - Top 10, Galioti Budva i Final 4.

U oba polufinala mečevi su riješeni u posljednjim sekundama. Prvo je Gavranić trojkom uz sirenu donio ekipi Dangerous pobjedu protiv Final 4 (18:16), dok su Griffinsi savladali DDP rezultatom 13:12.

U finalu je Dangerous kontroliso cijeli meč protiv vidno umornih Griffinsa, koji nisu mogli do 3. titule zaredom na 3x3 Montenegro turnirima.

Konačni rezultat u finalu - 18:13.

U subotu je na Trgu Svetog Petra u Podgorici veliki završni turnir, na kojem će učestvovati 11 najboljih crnogorskih 3x3 ekipa, a 12. mjesto će pripasti pobjedniku studentskog 3x3 turnira koje će se održati dan ranije.

Bonus video: