Budućnost Voli traži još jedno pojačanje, Subotić pred start sezone: Imamo velike ambicije

Budućnost Voli i Cibona igraju u petak od 20 i 30
5100 pregleda 0 komentar(a)
Slobodan Subotić, Foto: Savo PRELEVIC
Slobodan Subotić, Foto: Savo PRELEVIC
Ažurirano: 26.09.2019. 16:15h

Trener Budućnosti Slobodan Subotić kazao je na pres konferenciji prije sjutrašnjeg meča sa Cibonom u četvrtfinalu Super kupa ABA lige da traži još jedno pojačanje na poziciji tri ili četiri.

"Još tražimo takvog igrača, jer imamo problem sa Ilićem, koji je bio povrijeđen veči dio prošle sezone. Vraća se, ali traje dugo", rekao je Subotić u Zagrebu.

Subotić je ponovio da će Budućnost sjutra igrati bez Nikole Ivanovića.

"On ima istu povredu kakvu je imao tokom Svjetskog prvenstva. Nemamo ni Barovića, do marta. Malo imamo skraćen roster, ali napravili smo dobru ekipu, uz manji budžet, što je i logično. Nemamo veliki fond igrača, ali mladi igrači su pokazali da mogu, da računam na njih, na njihove minute", kazao je Subotić.

Budućnost je u Zagreb došla da ostane što duže...

"Niko nije došao da izgubi i odmah ode kući, svi smo došli da pobijedimo. Možda bi bilo malo previše da se odigraju tri utakmice za tri dana, ako se dođe do finala, ali tako je kako je", rekao je on.

Subotić je kazao i da Budućnost i ove sezone ima visoke ambicije...

"Budućnost uvijek gleda ka vrhu, na trofeje, ima pritiska, osjetio sam to tokom ova dva mjeseca boravka u Podgorici. Navikao sam, i bolje je tako nego da si negdje gdje su zadovoljni prosječnim rezultatima. Takođe, publika nas prati, malo je razočaranje što ne Budućnost ne igra Evroligu, ali imam informacije da je prodato 1.500 pretplatnih karata. Na prijateljskim mečevima sa Megom i Mornarom bilo je više od dvije hiljade navijača, a kada ih ima toliko onda to samo po sebi stvara pritisak da budeš pravi i da pobjeđuješ", rekao je Subotić.

Budućnost Voli i Cibona igraju u petak od 20 i 30.

U 17 sati sastaju se Cedevita Olimpija i FMP.

Bonus video: