Subotić: Bili smo pospani, bez koncentracije u prvom dijelu

"Ivanović je imao osam asistencija, Šehović pokazao koliko znači, a Popović nema tu minutažu, jer je igrao 29 minuta prosječno u Kini", rekao je Subotić
2914 pregleda 2 komentar(a)
Slobodan Subotić, Foto: Savo Prelević
Slobodan Subotić, Foto: Savo Prelević

Slobodan Subotić je rekao da je njegova ekipa nakon prvih sedam-osam minuta igrala katastrofalno u odbrani.

"Mi smo se u trećoj četvrtini uozbiljili, kontrolisali skok, pojačali agresivnost i postigli neke lake poene. U prvom dijelu je bila koncentracija slaba, primili smo 26 poena iz pik-en-rola, kao da smo bili pospani. To se ne smije događati, morali smo da se vraćamo i da uložimo mnogo više energije", kazao je Subotić.

Dobro je što se vraćaju igrači koji su bili na SP.

"Ivanović je imao osam asistencija, Šehović pokazao koliko znači, a Popović nema tu minutažu, jer je igrao 29 minuta prosječno u Kini", rekao je Subotić.

Debitovao je Luka Božić...

"Za jedan i po trening sasvim sam zadovoljan njegovim učinkom. Mislim da možemo da ga koristimo i kao trojku i kao četvorku", kazao je Subotić.

Trener Zadra Ante Nazor kazao je da je njegov tim mogao više u prvom dijelu.

"Mislim da smo imali šansu u prvom dijelu, kada smo ,mogli da budemo ozbiljniji u odbrani i bolje valorizovati dobre stvari u našoj igri. Budućnost ima kvalitet, a mi smo u nastavku nastavili da budemo blagi u odbrani, a protiv takvog rivala ne možeš na taj način okrenuti meč u svoju korist", kazao je Nazor.

Bonus video: