PRIJAVE EKIPA U TOKU

Kreće druga sezona Košarkaške rekreativne lige Crne Gore

"Mogu da igraju firme, NVO, grupe građana, društvo iz kvarta, društvo sa basketa. Ove sezone cilj ce nam biti da povećamo kvalitet takmičenja, kako organizaciono, tako i takmičarski", kazali su iz NVO "Pod obručem"
2027 pregleda 0 komentar(a)
Prošlogodišnji osvajači lige: Geoservis, Foto: KRLCG
Prošlogodišnji osvajači lige: Geoservis, Foto: KRLCG

Košarkaško takmičenje koje okuplja zaljubljenike koji su završili svoje ozbiljno bavljenje košarkom, ali i one koji nikad se nisu profesionalno bavili ovim sportom sprema se za početak druge sezone, saopšteno je iz NVO "Pod obručem"  koja je glavni organizator lige.

Košarkaška rekreativna liga Crne Gore u svojem premijernom prošlogodišnjem izdanju brojala je 12 ekipa i preko 150 rekreativaca  je imalo prilike da publici predstavi svoje košarkaško umijeće.

U ligi su učestvovale ekipa iz Nikšica, Cetinja, Danilovgrada, Golubovaca i Podgorice. 

"Utakmice su se igrale u sali podgoričke Gimnazije, a ligu su podržali KSCG i Sudijska organizacija, bez čije pomoci ne bi uspjeli da da sve privedemo kraju", navode iz organizacije.

Prijave ekipa su u toku, ostalo je još par mjesta a sve informacije o ligi mogus e pronaći na fejsbuk stranici lige.

Osnovno pravilo lige je da igrači koji imaju profesionalni ugovor u bilo kojoj ligi ne smiju da učestvuju u takmičenju.

"Mogu da igraju firme, NVO, grupe građana, društvo iz kvarta, društvo sa basketa. Ove sezone cilj ce nam biti da povećamo kvalitet takmičenja, kako organizaciono, tako i takmičarski", kazali su iz NVO "Pod obručem".  

Ovogodišnje takmičenje će početi 26.oktobra.