BUDUĆNOST SJUTRA GOSTUJE U BEOGRADU

Martin: Nijesmo favoriti protiv Zvezde, ali idemo da pobijedimo

Zbog propusta u organizaciji u petom meču plej-ofa prošle sezone, Crvena zvezda će protiv Budućnosti igrati bez prisustva publike.
3348 pregleda 11 komentar(a)
Hasan Martin, Foto: Savo Prelević
Hasan Martin, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.10.2019. 18:58h

Skoro šest mjeseci nakon finala plej-ofa o kojem se još priča, ne zbog košarke, već zbog incidenata u Beogradu i Podgorici, sa kulminacijom u majstorici dvorani "Aleksandar Nikolić", Crvena zvezda i Budućnost Voli će se u nedjelju ponovo sresti na parketu, opet u Beogradu, u drugom kolu ABA lige.

Budućnost je u prvom kolu porazila Zadar kod kuće, Crvena zvezda je bila bolja od Primorske.

"Mi moramo da unapređujemo našu igru, da one stvari koje su nam se dešavale protiv Trenta popravljamo. Prva prilika je Beograd. Idemo neopterećeni, šta je bilo u prošlosti bilo je, sad je nova sezona i moramo ići dalje. Radili smo na planu mentalne pripreme posljednjih dana, pogotovo sa igračima koji nijesu mnogo igrali u prethodnim mečevima. Moramo biti psihološki jači. Neko igra više, neko manje, to je sve relativno. Onima koji su manje igrali treba se pružiti šansa, a one koji su igrali dosta ne smijemo ,,ubijati" i premoriti jer prvenstvo je tek počelo", rekao je Subotić.

Zbog propusta u organizaciji u petom meču plej-ofa prošle sezone, Crvena zvezda će protiv Budućnosti igrati bez prisustva publike.

"Mi nijesmo favoriti u ovom meču, to nije tajna, ali ja idem tamo da pobijedim, ekipa ide tamo da pobijedi. Zvezda je izuzetan tim. Takav duel nas čini uzbuđenim i motivisanim, da pružimo sve od nas. Znamo šta je na nama, i koliko možemo, koliko dobro. Nema straha, niti sumnje u naš kvalitet kod nas. Idemo da pokušamo da trijumfujemo", rekao je američki centar u ekipi Budućnost, Hasan Martin.

Nedjeljna utakmicau Beogradu počinje u 20 sati.