Pavićević: Partizan je u prednosti, mi kaskamo za rivalima

Meč Mornar - Partizan igra se u subotu u Baru od 17 sati
3020 pregleda 4 komentar(a)
Mihailo Pavićević, Foto: Filip Roganović
Mihailo Pavićević, Foto: Filip Roganović

Trener Mornara Mihailo Pavićević kazao je da je Partizan u prednosti u subotnjem derbiju 3. kola ABA lige.

"Kao i uvijek kada u našem gradu gostuje Partizan, zna se da nas očekuje košarkaški spektakl. Mi ćemo uraditi sve sa naše strane da spektakla zaista i bude. Prije svega, tu mislim na pravu sportsku atmosferu kakva je bilo i ranijih godina. Očekujem da utakmica bude nezvjesna, na jedan šut", rekao je Pavićević.

On je rekao da je utakmice ovakvog tipa najlakše pripremiti.

"U ovakvim mečevema su nepotrebni motivacioni govori. Što se tiče drugog dijela, strategije, sigurno je da je Partizan u prednosti, iz prostog razloga što su njegovi igrači više vremena proveli zajedno. Rezultati pokazuju da su uigrani i da su spremno dočekali sezonu, što se ne može za nas reći. Još nismo imali kompletan trening sa svim igračima: na odsustva zbog reprezentativnih obaveza nadovezale su se povrede i bolesti. Rekao bih kaskamo za ostalim ekipama", kazao je Pavićević.

I takav Mornar je u prva dva kola pokazao potencijal i napadačku raznovrsnost, a Pavićević nakon pobjede nad Igokeom u prošlom kolu jasno i glasno poručio da njegov tim ide na sve trofeje.

"Nadam se da ćemo se 'skupiti' za ovu utakmicu i pokušati da odigramo najbolje što možemo. Znamo odakle nam prijeti opasnost. Partizan je ekipa sastavljena od izuzetno kvalitetnih igrača i odlično vođena od strane trenera Trinkjerija. Rekao bih da je ovo pravi momenat da publika napuni dvoranu i uživa u košarkaškoj predstavi ", ističe Pavićević.

Meč Mornar - Partizan igra se u subotu u Baru od 17 sati.

Bonus video: