Jedan igrač srušio Orlando, Vestbruk počeo da dominira u Hjustonu

avorit je pao u Arizoni - Finiks je je srušio Kliperse 130:122
2686 pregleda 0 komentar(a)
Tre Jang u duelu sa Vučevićem, Foto: Atlanta Journal-Constitution
Tre Jang u duelu sa Vučevićem, Foto: Atlanta Journal-Constitution

Nikola Vučević ostvario je dabl-dabl skor u Džordžiji, a Orlando izgubio od Atlante u uzbudljivom meču 103:99, drugom ove sezone u NBA ligi.

Tre Jang je razbio "magične" sa 39 poena, sedam skokova i devet asistencija, bukvalno sam dobio utakmicu.

Koliko je Jang bio dominantan govori i to da su najefikasniji u Atlanti poslije njega bili Parker i Erter sa po 10 poena.

Vučević je upisao 16 poena, uz deset skokova, Evan Furnije je postigao 23 u poraženom timu.

Hjuston je došao do prve pobjede, u neizvesnoj završnici savladao je kod kuće Nju Orleans 126:123 na krilima najvećeg pojačanja Rasela Vestbruka.

Ras je upisao tripl-dabl sa 28 poena, 10 skokova i 13 asistencija. Džejms Harden je postigao poen više, a na drugoj strani Brendon Ingram bio je najraspoloženiji sa 35 poena i 15 skokova.

Favorit je pao u Arizoni - Finiks je je srušio Kliperse 130:122.

Devin Buker bio je najefikasniji sa 30 poena, uz osam asistencija i šest skokova. Dario Šarić veoma dobar - 15 poena i 10 skokova, uz tri asistencije i dve ukradene lopte.

Kod gostiju Montrez Harel je upisao 28 poena, dok je Kavaj Lenard postigao poen manje, uz osam skokova i 10 asistencija.

Šampion je slavio u Čikagu, a Toronto je do pobjede nad Bulsima nosili Paskal Sijakam (19), Serž Ibaka (18), O Dži Anunobi (17) i Fred Van Flit (16)

Bonus video: