Lovćen čuva nepobjedivost na Cetinju

Lovćen protiv Dinamika vodi 3:1 u pobjedama u ABA2 ligi
662 pregleda 0 komentar(a)
Stručni štab i dio ekipe Lovćena
Stručni štab i dio ekipe Lovćena

Košarkaši Lovćena su jedine dvije pobjede u proteklih pet kola ABA2 lige zabilježili na svom terenu, protiv Sutjeske i Heliosa.

Izabranici Zorana Kašćelana pokušaće večeras protiv beogradskog Dinamika (18 sati) da održe nepobjedivnost na Cetinju u ovosezonskom regionalnom takmičenju.

"Čeka nas duel sa kvalitetnim protivnikom koji ima dobre individualce. Vjerujem da ćemo izvući pouke iz mečeva u kojima smo imali puno oscilacija i odigrati dobru utakmicu. Odbrana domaćeg terena je prioritet, i želimo da ostvarimo pobjedu pred našim navijačima", rekao je Kašćelan.

Lovćen protiv Dinamika vodi 3:1 u pobjedama u ABA2 ligi.

"Dinamik ima kvalitet da bude u vrhu ABA2 lige. Ne treba gledati na nedostatak prvog centra Đoka Šalića kao na olakšicu, već kao upozorenje da treba da pristupimo meču sa velikom agresivnošću, prvenstveno u odbrani. Pozivam navijače Lovćena da dođu u što većem broju", rekao je Vukota Pavić.

Dinamik ima isti skor u prvih pet kola kao Lovćen, dvije pobjede i tri poraza.

“Lovćen je ekipa koja igra dobro na svom terenu, a mi od početka sezone imamo poteškoća na gostujućim utakmicama. Ukoliko želimo da zabelježimo pobjedu na Cetinju moramo igrati timski i u odbrani i u napadu, maksimalno koncentrisano od prvog do posljednjeg minuta", rekao je trener Dinamika Miro Alilović.

Bonus video: