Glomazić: U Čačak putujemo rasterećeni, sa željom da odigramo još jednu partiju na visokom nivou

Sutjeska sjutra veče (19 sati) gostuje Borcu, u derbiju 6. kola ABA2 lige
665 pregleda 0 komentar(a)
Košarkaši Sutjeske
Košarkaši Sutjeske
Ažurirano: 06.11.2019. 20:27h

Pred košarkašima Sutjeske je drugi uzastopni derbi - nakon prošlonedjeljne pobjde kod kuće protiv MZT-a, Nikšićani sjutra veče (19 sati) gostuju Borcu iz Čačka, koji, kao i Sutjeska, ima skor od četiri pobjede i jednog poraza...

"Jako smo motivisani za meč koji slijedi. U Čačak putujemo rasterećeni, ali sa željom da odigramo još jednu partiju na visokom nivou i ljubiteljima košarke u tom gradu priuštimo lijepu sportsku predstavu", rekao je Zoran Glomazić, trener Sutjeske.

Od četiri pobjede, Suteska je jednu ostvarila u gostima, protiv Sparsa, dok je jedini poraz na strani doživjela na Cetinju od Lovćena.

I Borac ima sve tri pobjede kod kuće i jedan poraz u gostima, od MZT-a.

"Borac je respektabilna ekipa, koja u Čačku bez većih problema može savladati gotovo svakog protivnika u ABA 2 ligi. Uprkos toj činjenici, vjerujem da timskom igrom, koja nas je krasila u prethodnim mečevima, možemo doći do još jednog velikog iznenađenja", rekao je Ismet Sejfić, centar Nikšićana.

Skor između dva rivala u ABA2 ligi je izjednačen, oba tima su prošle sezone slavila kod kuće, Sutjeska sa 71:64, a Borac 92:68.

,,Nema sumnje, biće to veoma teška utakmica za nas. Naredni rival ima gotovo isti tim kao prošle sezone, tako da se dobro poznajemo. Jasno nam je od kojih igrača preti najveća opasnost. Mi ćemo se pripremiti najbolje što možemo. Ponovo ću reći, ne bježimo od uloge favorita kada igramo kod kuće. Ako budemo oni pravi vjerujem da pobjeda neće doći u pitanje", rekao je trener Borca Marko Marinović.

Bonus video: