Monako napada Ligu šampiona: Zvezdan Mitrović drugi put na fajnl-foru

Monako je u drugoj četvrtini imao i 15 poena prednosti, da bi minut prije kraja meča, Banvit došao do plus pet (75:70). Elmedin Kikanović je pogodio na isteku napada i riješio dvomeč, ali je Džerald Robinson bio junak, sa 30 poena (9/13 iz igre)
0 komentar(a)
zvazdan mitrović, Foto: Bebasket.fr
zvazdan mitrović, Foto: Bebasket.fr
Ažurirano: 04.04.2018. 09:57h

Zvezdan Mitrović, selektor crnogorske košarkaške reprezentacije, drugu godinu zaredom odveo je Monako na završni turnir FIBA Lige šampiona.

Monako je sinoć u revanšu četvrtfinala izgubio na svom terenu od Banvita (75:74), ali ide na fajnl-for zahvaljujući pobjedi u gostima 85:77.

"Čestitke mom timu, svima koji su doprinijeli da ostvarimo ovakav rezultat. Imali smo problema tokom meča, mislili smo u jednom trenutku da je sve gotovo, ali igrali smo protiv odličnog tima i umalo smo kažnjeni. Bilo je teško probuditi ekipu na vrijeme, uspjeli smo zahvaljujući odličnom Robinsonu", rekao je Mitrović.

Monako je u drugoj četvrtini imao i 15 poena prednosti, da bi minut prije kraja meča, Banvit došao do plus pet (75:70). Elmedin Kikanović je pogodio na isteku napada i riješio dvomeč, ali je Džerald Robinson bio junak, sa 30 poena (9/13 iz igre).

Pobjeda je još slađa, jer je Banvit prošle godine zaustavio Mitrovićev tim u polufinalu završnog turnira.

Bonus video: