Mijović: U dobrom smo momentu, igramo dobro i borićemo se do kraja

Budućnost ubjedljiva u Gdinji 78:61
1838 pregleda 0 komentar(a)
Petar Mijović, Foto: Savo Prelević
Petar Mijović, Foto: Savo Prelević

Trener Budućnost Volija Petar Mijović poručio je da će se njegov tim do kraja boriti za plasman u drugu fazu Evrokupa, nakon druge pobjede u grupi, ubjedljive nad Arkom u gostima (78:61).

"U dobrom smo momentu i igramo dobro. Došli smo ovdje da pobijedimo, pripremili se tako i uspjeli. Na kraju smo pobijedili i ubjedljivije od tri razlike i još smo živi. Nemamo velike šanse, ali borićemo se do kraja. Što se tiče ove utakmice, igrali smo mnogo bolje od Arke i zasluženo pobijedili", kazao je Mijović.

Budućnost mora da pobijedi obje utakmice do kraja, Arka da pobijedi Trento u narednoj rindi i izgubi posljednji meč, a Trento da izgubi obje utakmice, da bi se "plavi" plasirali u Top 16 fazu.

"Uradili smo što smo mogli. Borili smo se i pokušavali, ali nismo pogađali. Što se tiče taktičke pripreme, ovo je bila jedna od naših najboljih utakmica. Možda je iznenađenje što tako kažem, ali mi smo imali dobar plan. Međutim, nismo mogli da pogodimo skoro ništa. Oni su bili bolji, to je tako jednostavno", kazao je trener Arke Pržemislav Frasunkijevič.

Bonus video: