Veličković: Ne pamtim kada je Partizan lako dobio u Podgorici, čak i kada je bio apsolutni favorit

Pred nedjeljni duel u "Morači" (18 časova), Budućnost Voli je na diobi prvog mjesta sa Cedevitom (po šest pobjeda i poraz), dok je Partizan na diobi trećeg mjesta, sa Primorskom i FMP-om, sa pobjedom manje
4118 pregleda 7 komentar(a)
Novica Veličković na jednog od prethodnih mečeva protiv Budućnosti, Foto: ABA liga
Novica Veličković na jednog od prethodnih mečeva protiv Budućnosti, Foto: ABA liga
Ažurirano: 23.11.2019. 13:27h

Poslije dva važna trijumfa, u derbiju protiv Crvene zvezde i protiv Ritasa u Evrokupu, košarkaše Parrtizana očekuje nedjeljni derbi u Podgorici proitiv Budućnost Volija (18 časova).

Ekspedicija Partizana danas stiže u Podgoricu, gdje će večeras i trenirati "Morači".

"Budućnost ima odličan tim. U ozbiljnoj su seriji pobjeda, imaju veoma talentovane igrače i uvijek velike ambicije. Na nama je da nađemo specifične taktičke solucije, da pokušamo odvesti utakmicu na našu košarku i da igramo kako umijemo", istakao je trener Partizana Andrea Trinkijeri.

Kapiten Partizana Novica Veličković se nakon propuštene utakmice protiv Ritasa vraća u tim.

"U Podgorici je uvijek teško igrati. Ne mogu da se sjetim ni jedne utakimice koju je Partizan lako dobio dolje, čak i kada je bio apsolutni favorit. I ove sezone, oni imaju odličan tim, iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje, na diobi su prvog mjesta u ligi i zaslužuju maksimalan respekt. Samo ako smo na svom maksimumu, samo ako se budemo borili i srcem i glavom do kraja, imaćemo šansu da se u Beograd vratimo sa važnom pobejdom", poručio je Veličković.

Bonus video: