Babić: Nikome na našem terenu nećemo prepustiti ulogu favorita

Košarkašice Budućnost Bemaxa od 19 sati u Bemax areni, u meču 10 kola regionalnog takmičenja, dočekuju Celje
541 pregleda 0 komentar(a)
Nikolina Babić
Nikolina Babić

Nakon sedam uzastopnih pobjeda, pred košarkašicama Budućnost Bemaxa je novi izazov, derbi kola WABA lige.

Izabranice Vladana Radovića od 19 sati u Bemax areni, u meču 10 kola regionalnog takmičenja, dočekuju Celje, jednu od dvije ekipe koje su do sada nanijele poraz “vučicama”.

"Očekuje nas još jedan derbi. Ovo je vjerovatno ključni dio sezone, a nakon pobjede nad Montanom sa dosta dobrim raspoloženjem ulazimo u ovaj duel. Od djevojaka očekujem maksimalnu koncentraciju, veliki intezitet i da daju maksimum. Celje nam je dužnik, slavili su ubjedljivo u prvom kolu, ali bez obzira na to mislim da imamo svoje šanse u ovom meču. Vjerujem da ukoliko budemo imali takmičarski naboj kao protiv Montane da možemo da slavimo", kazao je trener Podgoričanki Vladan Radović.

Celje je lider WABA lige sa osam pobjeda i porazom.

"Celje je izuzetno dobra ekipa, koju odlično poznajemo. Savladali su nas ubjedljivo u prvom meču, ali smo tada imali kadrovskih problema, promašili dosta zicera, što nas je odvelo u totalno drugi tok meča. Celje je ekipa koja zaslužuje najveći respekt, ali sigurno je da ćemo ih namučiti, jer nikome na našem terenu nećemo prepustiti ulogu favorita", kazala je Nikolina Babić, kapiten podgoričkog sastava.

Optimistički raspoložena je i Aleksandra Katanić.

"Dobro se sjećamo starta sezone, kada smo doživjele težak poraz. Međutim, mislim da se od tada mnogo toga promijenilo, posebno mislim na nas jer smo defintivino druga ekipa. U mnogo boljem smo ritmu, sada smo kompletne i sigurno je da ćemo imati šta da pokažemo", rekla je Katanićeva.

Bonus video: