Sutjeska u Novom Pazaru brani mjesto u plej-ofu

Nikšićani su teško dobili prvi međusobni duel na vom terenu sa 78:75
581 pregleda 1 komentar(a)
Boris Lalović na meču sa Novim Pazarom u Nikšiću
Boris Lalović na meču sa Novim Pazarom u Nikšiću

Danas kreće drugi dio ABA2 lige, a od crnogorskih predstavnika prvi će na teren košarkaši Sutjeske.

Nikšićani, koji su trenutno na diobi četvrtog mjesta, u zoni plej-ofa, sa skorom od šest pobjeda i pet poraza, večeras od 19 časova gostuju Novom Pazaru, koji je do sada upisao četiri pobjede.

"Teško gostovanje ekipi koja je dobro popunjena na svim pozicijama. Novi Pazar se osjetno pojačao nakon utakmice koju smo odigrali u Nikšiću. Očekujem da igrači budu maksimalno fokusirani i energični, jer jedino ako damo svoj maksimum možemo upisati još jedan trijumf", rekao je trener Nikšićana Zoran Glomazić.

Sutjeska je teško dobila prvi međusobni duel, u Nikšiću je bilo 78:75 za domaćina.

"Novi Pazar je ekipa koja igra veoma dobro pred svojim navijačima. Posjeduju kvalitet, za gornji dio tabele i svjesni smo da, ako želimo da ih iznenadimo, moramo pristupiti maksimalno angažovano prije svega u odbrani. Nadam se da ćemo instrukcije iz svlačionice sprovesti u djelo, i zgrabiti svaku šansu koja nam se ukaže", istakao je Boris Lalović, iskusni centar Sutjeske.

"Biće ovo teška utakmica za nas, dolazi nam u nezgodnom trenutku imamo nekoliko povrijeđenih igrača. Poznajemo ekipu Sutjeske u prvom dijelu je bilo veoma neizvjesno tako da očekujem sličnu utakmicu kod nas. Mislim da uz pomoć publike možemo doći do nove pobjede", rekao je Oliver Popović, trener Novog Pazara.

Bonus video: