„Na tom kopu još dvije baklje gore”

Na večerašnjoj utakmici košarkaša Lovćen Bemaxa sa Borcem iz Čačka, navijači Lovćena su posvetili ogroman transparent tragično nastradalim pristalicama Budućnosti, Miljanu Bobičiću (19) i Marku Lazareviću (20)
5527 pregleda 1 komentar(a)
Posveta „orlova” tragično stradalim „varvarima”, Foto: Novak Abramović/Lovćen Bemax
Posveta „orlova” tragično stradalim „varvarima”, Foto: Novak Abramović/Lovćen Bemax

Navijačka strast ponekad pokvari sve, baci sjenku na sportske događaje, a nekada najvatrenije pristalice klubova pokažu da su, prije svega, ljudi.

Iako je poznato da se fanovi Lovćena „orlovi” i Budućnosti „varvari” ne vole, da postoji antagonizam Cetinja i Podgorice, u teškim trenucima u prvi plan iskoči ljudskost.

Na večerašnjoj utakmici košarkaša Lovćen Bemaxa sa Borcem iz Čačka, navijači Lovćena su posvetili ogroman transparent tragično nastradalim pristalicama Budućnosti, Miljanu Bobičiću (19) i Marku Lazareviću (20).

„Bobičić Miljan, Lazarević Marko - Gore na nebu pjesme se ore, na tom kopu još dvije baklje gore”, pisalo je u poruci navijača Lovćena.

Bobičić i Lazarević su preminuli u nedjelju u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Brajićima, kada su išli na utakmicu fudbalera Budućnosti protiv Grblja.

Bonus video: