DIRLJIV OPROŠTAJ CETINJANA OD TRAGIČNO STRADALIH NAVIJAČA BUDUĆNOSTI

„Na tom kopu još dvije baklje gore”

Na večerašnjoj utakmici košarkaša Lovćen Bemaxa sa Borcem iz Čačka, navijači Lovćena su posvetili ogroman transparent tragično nastradalim pristalicama Budućnosti, Miljanu Bobičiću (19) i Marku Lazareviću (20)
5486 pregleda 1 komentar(a)
Posveta „orlova” tragično stradalim „varvarima”, Foto: Novak Abramović/Lovćen Bemax
Posveta „orlova” tragično stradalim „varvarima”, Foto: Novak Abramović/Lovćen Bemax

Navijačka strast ponekad pokvari sve, baci sjenku na sportske događaje, a nekada najvatrenije pristalice klubova pokažu da su, prije svega, ljudi.

Iako je poznato da se fanovi Lovćena „orlovi” i Budućnosti „varvari” ne vole, da postoji antagonizam Cetinja i Podgorice, u teškim trenucima u prvi plan iskoči ljudskost.

Na večerašnjoj utakmici košarkaša Lovćen Bemaxa sa Borcem iz Čačka, navijači Lovćena su posvetili ogroman transparent tragično nastradalim pristalicama Budućnosti, Miljanu Bobičiću (19) i Marku Lazareviću (20).

„Bobičić Miljan, Lazarević Marko - Gore na nebu pjesme se ore, na tom kopu još dvije baklje gore”, pisalo je u poruci navijača Lovćena.

Bobičić i Lazarević su preminuli u nedjelju u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Brajićima, kada su išli na utakmicu fudbalera Budućnosti protiv Grblja.

Preporučujemo za Vas